2011. december 24., szombat

Karácsony

Nálunk már reggel megjött a Jézuska. :-)

Nem lett minden kész, nem lett minden tökéletes, de a gyerekek arca fantasztikus volt, amikor reggel ünneplő ruhában bementünk a csengőszóra a nappaliba a karácsonyfához. Még a két nagyé is, pedig ők tegnap este abban a kiváltságban részesültek, hogy segíthettek díszíteni a fát. Én persze ismét elsírtam magam a meghatódottságtól, miközben a Mennyből az angyalt énekeltük Helena zongorakíséretére. De fogjuk ismét a hormonokra... :-)

Helena végülis egy barbie-szerű Winx babát kapott (úgy megörültem, hogy inkább ezt kérte és nem a vámpír barbie-t) és egy kis műanyag csikót, illetve készítettem neki is egy tündérkarikát.
KisGyőző megkapta az áhított beyblade-et, egy kis Forma-1-es autót és varrtam neki beyblade tartót és kis autótárolót a barátnőm mintája nyomán.
Emma is egy Winx babát kapott, amivel nagyon sokat játszottak már ma Helenával és egy kis pónit, ill. ő is kapott egy tündérkarikát.
Lizi egy barbie hercegnőt kapott, amihez egy kis mesekönyv is tartozott, egy filly pónit és persze nem maradhatott el nála sem a tündérkarika.
Rebeka egy mágneses rajzolókát kapott és egy kis babát, ill egy rém egyszerű Bogyó és Babóca bábot varrtam neki.
A férjem vett nekik pár darab számítógépes játékot, olyat, amilyen a három nagy gyerkőc korosztályának való: állatosat, autósat és valami tündéreset.

Én valami rettenetesen elfáradtam, pedig tényleg egy csomó tervezett dolog egyszerűen nem jött össze, így Rebekával aludtam egyet koradélután.

Aminek nagyon örülök, hogy nem láttam a gyerekeken, hogy kevesellnék az ajándékot, igazán boldognak és elégedettnek tűntek. Egyedül Lizi mondta, hogy ő több pónit szeretett volna kapni. :-)

A rém egyszerű leírásomból is kitűnik, hogy még mindig nagyon fáradt vagyok, így meséljenek helyettem tovább a ma készült képek.
Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek! :-)












Szeretek blogolni, mert már több dolog is tisztázódott bennem azáltal, hogy összefoglaltam a dolgokat írásban. Most az esett le, elolvasva, amit ma írtam, hogy nálam még mindig csak az ajándékozás a fő szempont karácsonykor. Ami talán érthető, abból, hogy ez az egyik szeretetnyelvem a minőségi idő mellett, de egyben feladat is számomra, hogy változtassak ezen magamban, mert a karácsony mégiscsak Jézus születésének az ünnepe, azé az emberé, Istené, aki a Szeretet Istene is....

2 megjegyzés:

  1. Boldog karácsonyt kívánok én is Nektek!

    Átérzem a problémád. Én is sokszor leragadok az ajándékozásnál... (nekem is az egyik fő szeretetnyelvem)
    Nekem sokat segített, hogy sütök ilyenkor karácsonykor egy születésnapi tortát Jézusnak. Hiszen, ha már az ő születését ünnepeljük, legyen torta is, ez mindenkinek jár :-) A gyerekek is jobban átélték, hogy, a Megváltóról szól az ünnep. És igyekeztünk még az ajándékbontás előtt elolvasni a Bibliából a Betlehemi történetet.

    puszi
    Ági

    VálaszTörlés