2012. június 8., péntek

Életjel

A múltkori bejegyzésem óta sokan felhívtatok, írtatok, biztattatok, amit nagyon köszönök! Hálás vagyok, hogy ilyen sokan gondoltatok ránk, adtatok ötleteket és felajánlásokat a segítséghez!
Végülis édesanyám majdnem 3 hétig nálunk volt, rengeteget segített, így nem haltam bele esténként a fáradtságba. Nagyon-nagy segítség volt és végre ő is jól kiunokázhatta magát! :-)

Voltunk Telecomos gyereknapon, vége az ovinak, az úszásnak, lassan a zenesulinak is és végre-végre a sulinak is! Szerintem én már jobban várom a végét, mint a gyerekek... :-)

Ma Félixnek többször is sikerült a hátáról a hasára fordulnia! A neurológián azt mondták, hogy csak alkati dolog nála a kis kutacs, nem kell izgulni, elég, ha "csak" szépen nő a kis buksija! 
Közben gyerekorvost is váltottunk, egy másik faluba kell átjárnunk, de úgy tűnik megérte, mert már most nagyon szimpatikus az új doktornénink!

26-án megszülettek Cirka kiskutyái és egy kis kecskével is gyarapodtunk, illetve újra van két nyuszink. Jut eszembe: KisGyőző is megkapta a régóta áhított "saját állatát" egy csuklyás patkányfiú képében. Webber lett a neve.. :-)
Idén nem megyünk nyaralni, de Helena megy egy színjátszó táborba és Győző egy labdásba 1-1 hétre. Ez a férjem egészségpénztára miatt akciós, így megfizethető nekünk is. Júliusban 1 hétre megy a négy nagy gyerkőc a nagymamához, illetve azon a hétvégén majd mi is ott alszunk a két kicsivel. Meg anyósomék viszik 4 napra Helenát és Győzőt Balatonfüredre.
Remélem, hogy szép nyarunk lesz! Egy biztos, már látom, hogy ez az év, hasonlóan az építkezés évéhez az egyik "hőskorszakunk" lesz, mert nagyon-nagyon fárasztó. De sebaj! Minden gyerkőcünknek elmondtam, amikor megszülettek, hogy "Ne félj, mert igaz, hogy baromi nehéz lesz az Élet, de GYÖNYÖRŰ!" :-)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése